ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από το 2011 το μεζεδοπωλείο “Όχι Άλλα Βάσανα” καλωσορίζει τους πελάτες του όλο το χρόνο σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη οικογενειακή ατμόσφαιρα!

Μετά από έντεκα χρόνια, το “Όχι Άλλα Βάσανα” διατήρησε την ταυτότητά του και σας παρασύρει στην παραδοσιακή κουζίνα του, με γευστικά πιάτα συνδυάζοντας επιδέξια γεύσεις από το παρελθόν με αυτές του σήμερα!

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ

Φρέσκα και Ποιοτικά

Σας εγγυόμαστε τα πιο φρέσκα θαλασσινά αλλά και κρεατικά αφού παραδίδονται καθημερινά στο χώρο μας. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τα φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά που χρησιμοποιούμε στην μαγειρική μας είναι παράδοση στο “Όχι Άλλα Βάσανα”. Και φυσικά η διαδικασία  της μαγειρικής ξεκινάει από την στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας για ένα διαφορετικό γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων!

underConstruction

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Γρήγορη και ιδιαίτερα φιλική εξυπηρέτηση τόσο για την παραγγελία σας όσο και στο χρόνο σερβιρίσματος των πιάτων σας. Μαγειρεύονται από την στιγμή που γίνεται η παραγγελία και παραδίδονται ζεστά και φρέσκα στο τραπέζι σας. Κάντε την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας μας και εμείς σας κερνάμε το πρώτο  κρασί της παρέας σας, λευκό ή κόκκινο με την εξαιρετική ποιότητα της οινοποιίας Μπουτάρη. Προσφερόμενο κρασί η Παράγκα του κυρ Γιάννη.

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Ο Χώρος μας

Το μεζεδοπωλείο “Όχι Άλλα Βάσανα” εκτός από τον άνετο εσωτερικό χώρο διαθέτει και έναν εξαιρετικά ευχάριστο υπαίθριο, με θέρμανση τους χειμωνιάτικους μήνες, για να απολαμβάνετε τους μεζέδες σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μπορείτε να απολαύσετε ένα οικογενειακό γεύμα και όχι μόνο καθώς είναι ιδανικός και για κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις.